‘La próxima estación…’

Metro in, metro uit. Lopen.  Een mercado in. Gebakken visjes eten. Een concert bezoeken. Een museum in. Samen met Gi  de stad Madrid zintuigelijk beleven .                                   ‘Even geen kanker’.

Gisteravond kwamen we weer thuis.                                                                                       Vanmiddag zou ik om 13:00 samen met B. onze maandelijkse praatgroep hebben maar in plaats daarvan stond ik om 13:00 bij haar kist afscheid te nemen.  P. en ik keken, maar geloofden niet.

Hoeveel haltes zou het nog zijn?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Leven. Bookmark de permalink .

Een reactie op ‘La próxima estación…’

  1. Gio zegt:

    Lieve J.
    Voor nu even een digitale omhelzing. Weet dat ik veel aan je denk en dat ik je lief heb. Fijn dat je je gedachten uitschrijft in deze blog. Als ik iets voor je kan betekenen, als ik je ergens mee kan helpen, of als je gewoon zin hebt in een kopje thee, schroom niet te appen, ik ben er voor je en vind ’t fijn met je samen te zijn.
    Veel liefs, Gio

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s