Baat het niet dan schaadt het wel

Gisteren had ik een vergadering samen met 4 mensen waarvan ik er 1 kende.

Voor ik er erg in had werd ik bijna gebombardeerd tot producent en een van de hoofdpersonen voor een educatieve korte film waarin de communicatie en verwachtingen tussen huisarts en patiënt centraal staan. En dat terwijl ik in eerste instantie gewoon dacht mee te gaan met een vriendin die gevraagd was om in die korte film mee te spelen, om eventueel tips te geven.

Met op meerdere plekken groeiende tumoren in mijn lijf, een driepuntskorset om en nog ietwat wankele vermoeide benen gingen we daarna nog een hapje eten, want ook temidden van de hel zijn we nog gewoon in leven.

Toen ik P. vertelde dat ik de door de neurologen, neurochirurg en oncologen opgedrongen chemo voorlopig niet zou nemen/uitstellen op basis van de door mij gevraagde tumorkenmerken na de operatie, zei ze: ‘Goed, dat je dat niet meteen gaat doen. Dan heb je nog wat achter de hand.’

Interessant gezegde.

Wat zit achter wiens hand ,voor wie en wanneer?

 

 

 

 

 

 

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Leven. Bookmark de permalink .

3 reacties op Baat het niet dan schaadt het wel

  1. kikkeraker zegt:

    Tsja, sommige mensen zeggen zomaar wat. Omdat ze het hebben van ‘horen zeggen’ of omdat ze echt niet beter weten. Knuffel van mij!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s