Moe.

Het was 3,2 graden Celsius op woensdag 29 december 1999.        ’s Nachts daalde het kwik tot min 2,5..

Op Oudjaarsdag zat ik thuis op de bank met een drain vanuit mn rechterbovenkant rug/onderkant oksel.

Ik had er een klein blauw wit plastic zakje omheen geknoopt, waar normaal precies een cd in past(e). Free Record Shop.       Maar dat vond ik toch niet cool genoeg en verwisselde die voor de mooie rode van Virgin.

Een dag na de operatie had ik enorm lopen zeuren bij de arts of ik niet alsjeblieft op mn eigen bank mocht zitten met Oud en Nieuw.Hij stemde in op voorwaarde dat ik op 1 januari 2000 om 11:00 ’s ochtends de drain zou laten checken/verwisselen op de eerste hulp. Zo geschiedde.

Ik ben moe van alles maar morgen ga ik feesten alsof het 1999 is.
Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Leven. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s