Teveel is overschat

Fijn zo’n alles- in- 1 pakket van KPN, alleen werkt er niets meer sinds gisteren en zit ik sinds 09:00 vanochtend tussen hipsters, would-be’s en wannabees, laptops en cappuccino’s in de Coffee Company voor mn werk een laatste ruwe montage te kijken van een korte film.

Een dag of wat geleden moest ik ineens heel erg aan I. denken. We dronken weleens koffie met elkaar. Dat was alweer even geleden. Tot een nieuwe afspraak zijn we niet gekomen. Dinsdag is haar begrafenis.

Schakelen. Ik word er noodgedwongen steeds beter in.

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Leven. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s